Најдете го најдобриот домен за вас

 • .art

  Rs 1215.50

 • .com

  Rs 799.00

 • .icu

  Rs 300.00

 • .info

  Rs 449.00

 • .shop

  Rs 320.00

linux hosting

The perfect starting point for growing an online presence.

Rs 99.00

 • 2 GB RAM
 • 50 GB SSD
 • 10 Email
 • 1 Website
 • CDN & SSl included
 • 99.99 Light Speed
 • 24*7 free Support
 • Powerful tools available

Cloud Hosting

The perfect starting point for growing an online presence.

Rs 299.00

 • 4 GB RAM
 • UnlimitedGB SSD
 • Unlimited Email
 • Unlimited Website
 • CDN & SSl included
 • 99.99 Light Speed
 • 24*7 free Support
 • Powerful tools available

Reseller hosting

The perfect starting point for growing an online presence.

Rs 599.00

 • Unlimited Email
 • Unlimited Website
 • CDN & SSl included
 • 99.99 Light Speed
 • 24*7 free Support
 • Powerful tools available
 • Unlimited WHM
 • Unlimited cPanel available
 • Сите цени не вклучуваат ДДВ со 20% Споредете карактеристики

  Како SSL ефект на вашата страница?

  Сертификатот SSL создава безбеден тунел преку кој информациите, вклучувајќи ги корисничките имиња, лозинките, броевите на кредитни картички, се безбедни.

  • Малиот зелен заклучок
  • Малиот зелен заклучок
  • Добиј сигурен SSL сертификат
  • Добиј сигурен SSL сертификат
  • Заштитува неограничени сервери
  • Заштитува неограничени сервери
  • Компатибилен со сите поголеми
  • Компатибилен со сите поголеми

  Нашите производи

  Најдобри перформанси исполнува Целосна приспособливост.

  VPS хостинг

  Нашите сервери и инфраструктура се стандардно заштитени од напади на denial of service (DDoS).

  Virtul Server

  RPN е приватна мрежна функционалност, посветена и физички одделена од вашиот интернет-мрежен интерфејс.

  Веб Хостирање

  Нашите Dedibox® сервери се сертифицирани VMWare Ready®.

  Муабет со хостинг

  Речиси сите наши Dedibox® доаѓаат со хардвер KVM преку IP и далечински виртуелни медиуми како стандард.

  Wordpress хостинг

  Поголемиот дел од Dedibox серверите поддржуваат RAID, обезбедувајќи сигурност и перформанси.

  Облак хостинг

  Нашата техничка помош е достапна 24 часа на ден, 7 дена во неделата преку билет и телефон, на француски, англиски и германски јазик.

  Имаме хостинг решение за вас

  Изберете платформа

  Безбедност без заштита

  Нашите сервери и инфраструктура се стандардно заштитени од напади на denial of service (DDoS).

  БЛИЗНАТА БРЗИ брзини

  RPN е приватна мрежна функционалност, посветена и физички одделена од вашиот интернет-мрежен интерфејс.

  НОЌЕН БАКУПИ

  Нашите Dedibox® сервери се сертифицирани VMWare Ready®.

  ГЛОБАЛНА ДОСТАПНОСТ

  Речиси сите наши Dedibox® доаѓаат со хардвер KVM преку IP и далечински виртуелни медиуми како стандард.

  РЕМИГАНИРАН SFTP

  Поголемиот дел од Dedibox серверите поддржуваат RAID, обезбедувајќи сигурност и перформанси.

  СМЕНА ЗА РАБОТА

  Нашата техничка помош е достапна 24 часа на ден, 7 дена во неделата преку билет и телефон, на француски, англиски и германски јазик.