IND99host.com - Почетна

Take Your Business Online With

Fast, Secure, Powerful Web Hosting!

Focus on your business and avoid all the web hosting hassles. Our managed hosting guarantees unmatched performance & reliability.

 • icon

  30 Day
  Guarantee

 • icon

  Trusted by 1.2
  Millions user

 • icon

  Speed Like
  No One Else

business-img

Најдете го најдобриот домен за вас

 • .co.in

  420.00

 • .in

  570.00

Shared Hosting

Starting From

99.00
 • Starts with 1 site
 • 24x7 Support
 • Unlimited visits/month
 • Unlimited bandwidth
 • Free SSl included
 • Migrations free
 • Page Performance free
 • One Click Install CMS
 • Risk-free for 30 days.

  Get 20% off
  annual prepay.

  View Plan

  Cloud Hosting

  Starting From

  199.00
  • Starts with 1 site
  • 24x7 Support
  • Unlimited visits/month
  • Unlimited bandwidth
  • CDN & SSl included
  • Migrations free
  • SSH & Terminal / Enabled
  • Django,node.js Python Supported

  Risk-free for 30 days.

  Get 20% off
  annual prepay.

  View Plan

  Reseller Plan

  Starting From

  999.00
  • Starts with 30 cPanel
  • 24x7 Support
  • Unlimited visits/month
  • Unlimited bandwidth
  • Free SSl included
  • Migrations Free
  • Unlimited Website
  • Reseller WHM Panel

  Risk-free for 30 days.

  Get 20% off
  annual prepay.

  View Plan

  VPS Plan

  Starting From

  899.00
  • Indian Location
  • Full Root Access
  • Unlimited bandwidth
  • 40 GB SSD Disk Space
  • 100MBPS Internet Port
  • 2 GB Ram
  • 2 Core
  • 24x7 Support

  Risk-free for 30 days.

  Get 20% off
  annual prepay.

  View Plan
  Сите цени не вклучуваат ДДВ со 20% Споредете карактеристики

  Имаме хостинг решение за вас

  Изберете платформа

  lock icon

  Безбедност без заштита

  Нашите сервери и инфраструктура се стандардно заштитени од напади на denial of service (DDoS).

  speed-server

  БЛИЗНАТА БРЗИ брзини

  RPN е приватна мрежна функционалност, посветена и физички одделена од вашиот интернет-мрежен интерфејс.

  clock image

  НОЌЕН БАКУПИ

  Нашите Dedibox® сервери се сертифицирани VMWare Ready®.

  globe

  ГЛОБАЛНА ДОСТАПНОСТ

  Речиси сите наши Dedibox® доаѓаат со хардвер KVM преку IP и далечински виртуелни медиуми како стандард.

  safe and secure

  РЕМИГАНИРАН SFTP

  Поголемиот дел од Dedibox серверите поддржуваат RAID, обезбедувајќи сигурност и перформанси.

  wordpress logo

  СМЕНА ЗА РАБОТА

  Нашата техничка помош е достапна 24 часа на ден, 7 дена во неделата преку билет и телефон, на француски, англиски и германски јазик.

  Нашите производи

  Најдобри перформанси исполнува Целосна приспособливост.

  cloud server

  VPS хостинг

  Нашите сервери и инфраструктура се стандардно заштитени од напади на denial of service (DDoS).

  server

  Virtul Server

  RPN е приватна мрежна функционалност, посветена и физички одделена од вашиот интернет-мрежен интерфејс.

  cloud server

  Веб Хостирање

  Нашите Dedibox® сервери се сертифицирани VMWare Ready®.

  database

  Муабет со хостинг

  Речиси сите наши Dedibox® доаѓаат со хардвер KVM преку IP и далечински виртуелни медиуми како стандард.

  wordpress logo

  Wordpress хостинг

  Поголемиот дел од Dedibox серверите поддржуваат RAID, обезбедувајќи сигурност и перформанси.

  cloud icon

  Облак хостинг

  Нашата техничка помош е достапна 24 часа на ден, 7 дена во неделата преку билет и телефон, на француски, англиски и германски јазик.

  Дали сè уште го барате најдобриот VPS сервер?
  Одете со Linux облак

  cpu-server-image

  Брзо и едноставно

  Со технологијата на облак овозможена за овој VPS, вашите сервери се напојуваат со зголемена флексибилност и контрола

  video player settings

  ЛЕСНА КОНТРОЛНА ПАНЕЛ

  Вашиот KVM VPS доаѓа со cPanel, за да управувате со вашиот веб-сајт и со поврзани услуги со услуги како електронски пораки и DNS

  support icon

  ПОДДРШКА ЗА ПОБЕДУВАЊЕ НА НАГРАДА

  Ние сме тука за вас 24/7/365 преку телефон, LiveChat и е-пошта за да им помогнете на сите прашања што можеби ги имате

  custom icon

  СИСТЕМ ЗА ОТВОРАЊЕ

  Сите наши основни физички сервери се опремени со најнови процесори и RAM меморија

  private network

  ПРИВАТНИОТ МАРКРАТСКИ СЕРВЕР

  Можете да креирате скоро нешто што го посакувате со нашите облаци VPS хостинг сервери.

  cloud database

  ВКЛУЧЕН СЕРВЕР

  Облак-базирана инфраструктура во комбинација со нашите виртуелни сервери од висока класа е одговорот на било кој од вашите веб хостинг прашања.

  ddos icon

  Security Optimizations & 500 Gbps+ DDoS Protection

  Our servers and infrastructure are by default protected against denial of service attacks (DDoS).

  server backup

  Free Data Backup

  Our servers and infrastructure are by default protected against denial of service attacks (DDoS).

  ddos icon

  Web Hosting Choices Suits

  Our servers and infrastructure are by default protected against denial of service attacks (DDoS).